Free Express Shipping Shop Now >
Journal - News, VIDEO

Behind The Scenes: Building Our Box Wall

e.g.etal is moving into a brand new gallery near the corner of Little Collins and Russell St in mid April.

We wanted to incorporate some of our existing cabinets and furniture into our new space, both for sustainability, and as a way to bring a little of our history along with us.

But this left us with a problem. Once the cabinets were removed and taken away to be refinished, we still needed to make our space welcoming for clients in the interim … even with half the gallery gone.

That’s when we came up with the idea to build this dividing wall out of cardboard boxes. Best of all, we can demolish the wall and use them for packing when we finally make the move!

If you’d like to visit us at Flinders Lane, feel free to make an appointment online. Otherwise, we’ll see you in the new space!